BluEvolution BE-92

pius.ro

Ferestrele pvc realizate din sistemul de profile SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei pvc. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI

Sistemul de profile bluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea de tamplarie pvc de noua generatie. Combinatia dintre profilele bluEVOLUTION, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm determina cea mai performanta fereastra pvc existenta la ora actuala.

Compania SALAMANDER, a proiectat si produce acest sistem pentru cei ce doresc:

  • sa contribuie la protejarea climatului
  • ferestre pvc prin care pot economisi costuri la energie
  • fereastre pvc care corespund celor mai mari exigente
  • un aspect modern al ferestrelor pvc
  • fereastre pvc ce beneficiaza de o constructie solida si durabila

Noua generatie de ferestre pvc reprezinta combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.

Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.

Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec.

Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare. Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa.

Sistem conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate avand marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale. Sistemul de etansare cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea.

Clasa RAL ,,A" pentru toate profilele din sistem, cea mai buna calitate de marca fabricata in Germania.

Pe langa alb sunt disponibile ferestre pvc intr-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata de tamplarie pvc termoizolanta.

Ferestre din PVC

bluEvolution Round

bluEvolution StandardSpre SALAMANDER SL 76»

Spre SALAMANDER 2D Ecoline»

Profile usi de intrare, usi de balcon»