Despre noi

Pius.ro

Societatea noastra a luat fiinta in 1992, si a avut ca obiect de activitate productia de mic mobilier din sticla. Odata cu trecerea timpului am inceput, din 2008, activitati in promovarea articolelor din domeniul tamplariei pvc. La ora actuala avem colaborari cu pricipalii furnizori de articole de gen din tara.

Prin accesarea acestui site va invitam sa descoperiti calitatea produselor noastre: tamplaria pvc realizata din sistemele de profile SALAMANDER echipata cu feronerie RotoNT de ultima generatie. Componentele sistemelor sunt atent testate in prealabil pentru a functiona perfect impreuna.

Tamplaria pvc executata cu tehnologie de inalt nivel garanteaza realizarea unor ferestre estetice, inovative si de cea mai inalta calitate. Performanta sistemelor de ferestre pvc si usi pvc, este obtinuta prin inalta tehnologie, inovatie si eficienta.

Va asteptam, in vederea unor colaborari pe termen lung, sa testati raportul calitate-pret de exceptie pe care il avem la tamplaria pvc, ferestre si usi pvc.

Ferestrele si usile noastre din pvc sunt fabricate folosind exclusiv materiale ce respecta mediul inconjurator.