Utile

pius.ro - Tamplarie PVC

1. COLABORARE

Tamplarie PVC.Aceasta sectiune se adreseaza firmelor care doresc o colaborare

2. CONDENSUL

Ferestre PVC. Apropierea sezonului rece aduce ingrijorare

3. CLASELE DE CALITATE

Tamplarie PVC - Usi PVC - Ferestre PVC. Se recomandă:

Istoria SALAMANDER

      La finele secolului XIX, evolutia plina de succes a unei cisme de dama denumita SALAMANDER, a facut ca si astazi compania sa se numeasca SALAMANDER AG.
      Jakob Sigle a fost cel care prin inventivitatea si spiritul sau creativ a dus la fabricarea pantofilor in regim industrial. Locul unde a aparut primul depozit a fost Kornwestheim in Germania.
      In scurt timp , descoperind un nou material-revolutionar pentru fabricarea pantofilor, Jakob a investit intr-o noua locatie respectiv Turkheim in Bavaria. Astfel totul a intrat intrun proces de dezvoltare fara oprire:
- 1917 s-a pus bazele a ceea ce noi cunoastem astazi ca SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE GmbH.
- 1960 a inceput productia de tocuri de dama dintrun material nou-plastic extrudat cat si alte componente pentru alte industrii ( pana la producerea de profile din plastic extrudat pentru tamplaria pvc nu a mai fost, decat un pas);
- 1973 a marcat aparitia unei noi ramuri- productia de profile pentru realizarea de ferestre pvc;
- 1985 a fost anul aparitiei seriei UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare;
- 1996 a fost anul care a marcat aparitia gamei DESIGN;
- 1998 apar sistemele de profile DESIGN : 2D, 3D, iD, mD.

PERSPECTIVE DE VIITOR

      Astazi SALAMANDER are o politica de promovare si expansiune a sistemelor de profile pentru realizarea de tamplarie pvc, respectiv ferestre pvc - usi pvc, prin largirea pietei in afara Germaniei.
      Atingerea acestui obiectiv, nu se poate face decat prin dezvoltarea a noi produse si atingerea unor noi standarde de calitate. SALAMANDER lucreaza ca produsele sale sa nu aduca atingere mediului inconjurator prin implementarea celor mai noi tehnologii si descoperiri in domeniu. De asemenea politica SALAMANDER este de a depune o munca sustinuta in echipa, fiind receptiv la tot ceea ce inseamna problema tehnica.


      Astazi SALAMANDER prin consultanta de specialitate oferita, promovand in special comunicarea la cel mai inalt nivel cu partenerii, doreste sa duca relatia cu clientii catre perfectiune. Toate acestea si multe altele (vezi site-ul www.sip.de) va de increderea ca in spatele vostru sta un partener puternic gata sa satisfaca toate cerintele.


      Gama de tamplarie pvc realizata din seriile de profile SALAMANDER DESIGN 2D, STREAMLINE SL76, bluEVOLUTION bE92, va da garantia unor ferestre pvc respectiv usi pvc de exceptie.